• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

A hajhullás akkor tekinthető rendellenesnek, ha túlzott mértékű, ha hosszú ideig fennáll, ha hiányzik az új hajszálak megjelenése, ha csökken a haj tömege. Ha naponta 50-60 hajszálnál több hullik ki, hajhullásról, alopeciáról beszélünk. A haj hullása történhet bizonyos területeken vagy az egész hajas fejbőr területén, azaz diffúzan. Mindkettő maradandó kopaszodáshoz vezethet, ha a hajtüsző és a bennük található hajszemölcs elpusztul. Abban az esetben, ha a hajszemölcs nem pusztul el, csupán a rajta elhelyezkedő matrixsejtek osztódása egy időre megszűnik, átmeneti, fokozott hajhullás és következményeként átmeneti kopaszság alakulhat ki.  Az "egész-ség" teljességet jelent, harmóniát minden szinten. Az egyensúly megbomlása akár testi, akár lelki szinten induljon el, tünnethez, majd betegséghez vezet.  A hajas fejbőr érzékeny kijelzője szervezetünk változásainak, legyen az szervi, energetikai vagy lelki eredetű. A tünetek a szervezet figyelmeztető jelzési, mutatják, hogy valami nincs rendben, jelzik az egyensúly megbomlását. Az akadémikus orvoslás az egyes betegségeket, tüneteket gyógyítja, ellenük harcol. A tünetek kiiktatásával a betegség nem szűnik meg, a mélyben tovább zajlik a kórfolyamat. Ismert összefüggés pl., hogy ekcéma szteroidos krémmel való kezelése után egy idővel asztmás megbetegedés alakulhat ki. Ha az egyensúlyvesztést lelki okok indították el, nem elég az általa létrejött fizikális betegséget gyógyítani, tüneteit megszüntetni. Az egészség visszaállításához az egész embert kell gyógyítani, ez vezet igazi gyógyuláshoz. A Biocom - Hair Nice komplex programja átfogóan segít a panaszok külső kezelésében.

A szokványostól eltérő, gyors és hatékony – komplex, személyre szabott – célzot ezelés alkalmazásával biztosabb lehet a javulás. A belső célzott terápiák a szervezet tisztítását, a felszívódás optimalizálását, a hiányok pótlását, a "hibák" kijavítását segítik. A külső kezelések segítenek a fejbőr mélytisztításában, a hajhagymák megfelelő táplálásában, az őssejtek aktiválásában. 

 

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2024 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions