• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

Hajerősítő és fejbőr-regeneráló skalpterápia a Nice Hajgyógyászat módszereivel.

A képre kattintva megrendelheti máris webáruházunkban!

A csomagban lévő komplex program külső és belső otthoni megoldásokat, a hajas fejbőr és az egész szervezet helyreállítását célzó módszereket tartalmaz. Ápolás, regenerálás és egyben wellness, megelőzés és panaszmegoldás apróbb és jelentősebb panaszok esetében egyaránt. A Nice Holisztikus Hajgyógyászat közel 20 éves tapasztalatának eszenciája található a csomagban, mely egy lehetőség a lehetetlennek látszó esetekben is, mivel több oldalról, komplex módszerekkel kezeljük a panaszokat. Nőknek, férfiaknak és gyermekeknek egyaránt javasolt a termékek, a módszerek  és a kiegészító javaslatok alkalmazása.

A komplex csomag  tartalmaz sampont, hajminőséget javító balzsamot,  multifunkciós intenzív fejbőr-regeneráló krémet, terápiás eszközt, terápiás kalauzt és zuhanysapkát. 
 

 HAIR NICE HAJSAMPON  négy növényi hatóanyaga – borsmenta, rozmaring, körömvirág, csalán – serkenti a hajnövekedést, táplálja a hajhagymákat, erősíti a hajszálakat, letisztítja a fejbőr lerakódásait, csökkenti a túlzott zsírosodást, segíti a bőrlégzést. A rozmaring antibakterális, sejtmegújító, hajnövekedést serkentő, ezért hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, túlzott zsírosodás kezelésére ajánlott. A csalán táplálja a hajhagymákat, ezért hajhullás, kopaszodás kezelésére jótékony. A körömvirág antiszeptikus, bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő, ezért viszkető, érzékeny bőr kezelésére ajánlott. A borsmenta fájdalomcsillapító, izomlazító, keringésserkentő, faggyútermelést harmonizáló, ezért viszkető, zsíros, feszült fejbőr kezelésére ajánlott. Bővebben


HAIR NICE HAJBALZSAM HAIR NICE hajkondicionáló BALZSAM nehezen fésülhető, száraz, töredező,  fénytelen haj esetében nélkülözhetetlen hajápoló termék. Megelőzés, ápolás, panaszkezelés és wellness is egyben.

A hajszálak külső felületét képező lemezkék, cuticulák, ha nem simulnak el rendesen, „felkunkorodnak” , akkor a hajszálak összegubancolódnak, nehezen fésülhetővé válnak, könnyen kiszárad a hajszálak belseje. Hatóanyagai – jojoba, szőlőmag, kókusztej, zsálya, szegfűszeg, jázmin, grapefruit, ilang-ilang – a megfelelő pH beállításával biztosítják a hajszálak védelmét. Bővebben

 

A HAIR NICE HAJKENCE, fejbőrápoló krém növényi hatóanyagai – homoktövis, csalán, ginseng, jojoba, karotta, szőlőmag, csalánmag, borsmenta, rozmaring, cédrus, geránium -  hatására bejutnak a szükséges „hajalapanyagok” aktiválódnak a már régóta nyugvó állapotú hajhagymák is. A rozmaring, a karotta táplálja a hajhagymákat, gyorsítja a  haj növekedését, erősíti a hajszálakat, dúsítja a hajat. A cédrus, a szőlőmag  hidratálja a fejbőrt, ezért viszkető, száraz, korpás bõr esetén jótékony. A borsmenta, a csalán csökkenti a zsírosodást, csillapítja a fejbőr érzékenységét. A geránium, a jojoba nyugtatja a pattanásos, viszkető, fejbőrt. A homoktövis, a ginseng, a karotta segíti az új hajszálak növekedését, ezért megritkult, gyenge haj esetén jótékony.  Bővebben

Az alkalmazott termékek közös jellemzője, hogy a természetes növényi hatóanyagok  jótékony hatásai társulnak a hozzáadott bio-információkkal. A célzott információk önmagukban is hatékonyak, hiszen a homeopátia is ezen alapul, a megfelelő növényi hatóanyagokkal társítva ez a hatás fokozódik.

ENERGETIKAI HARMONIZÁLÁS   A  testi folyamatok - a hormonrendszer, az emésztőrendszer, stb – optimalizálását, energetikai harmonizálását egy egyszerű terápiás eszközzel biztosíthatjuk, melynek alkalmazását bárki könnyen elsajátíthatja.

A csomagban lévő terápiás eszköz alkalmazása az akupunktúra ultramodern ága, mely az ősi kínai elemeket vegyíti a nyugati orvoslás ismeretivel. A módszer segítségével energetikai szinten a betegség okára lehet hatni. A kéz- és lábfejen megtalálható a testünk vetülete, így ezeken keresztül gyógyítható az egész szervezet. Bővebben

A TERÁPIÁS KALAUZBAN található komplex programjavaslat külső és belső otthoni megoldásokat, a hajas fejbőr és az egész szervezet helyreállítását célzó módszereket tartalmaz. Speciális – napi néhány perces – akupresszúrás gyakorlattal fokozható a hajhagymák aktivitása, a hajszálak növekedése.

A módszer kopasz feltalálója már dús hajjal büszkélkedhet. Az életviteli és táplálkozási javaslatok betartásával még fokozható a siker. Megfelelő táplálkozással a haj és az egész szervezet vitális anyagokkal való feltöltésében segítenek, az esetlegesen jelenlévő – a panaszokat okozó – kórokozóktól való megválásban is segítséget adhatnak. Ápolás, regenerálás és egyben wellness, megelőzés és panaszmegoldás apróbb és jelentősebb panaszok esetében egyaránt. Bővebben

                                                                                                                      

Tapasztalatok

 "Hajhullásom már az első kezelésnél látványosan csökkent, az idegeim is megnyugodtak. "

 " Két éve rettenetesen viszketett a fejbőröm, amire számtalan készítményt kipróbáltam. Ez volt az első, ami hatott. Már   az  első kezelésnél éreztem ahogy megnyugszik a fejbőröm. Csodás érzés. Köszönöm."

 "A kislányom a következőket tapasztalta: a haja selymesebb és fényesebb lett. Tapasztalata szerint, gyorsabban nőtt a haja és természetesen a hajhullás is csökkent. A hajának a zsírosodása nagymértékben csökkent. A haja sokkal sötétebb lett!  kb.5 használat után a korpásodás csökkent! „  (Simonné)

„ Már 2-3 hónapja kezelte egy hajgyógyász a pikkelysömörös (pszoriázisos ) fejbőrömet eredménytelenül, amikor kaptam egy Hair Nice Hajkencét. Veszítenivalóm nem volt, ennél rosszabb már nem lehet. Nagy meglepetésünkre 4 kezelés után a fejbőröm majdnem teljesen rendbejött. Ez hihetetlen, de az én tapasztalatom.”

„Amikor elkezdtem használni a Hair Nice sampont és hajkencét egy kicsit megijedtem, mert az első-második kezelés után felerősödött a hajhullásom, de nem hagytam abba. Jól tettem, mert a következő kezelések után már csökkent és aztán el is múlt a hullás. A pakolás ideje alatt egy kellemes hűsítő érzés volt és még száradás után is jól lehet érezni az illatát. Megkérdeztem az erősebb hajhullás okát, s azt a választ kaptam, hogy ez a tisztulási folyamat része volt.”  

Még több terméktapasztalat

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2024 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions