• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

 

A Biocom - Hair Nie Intenzív Hajterápia használói jogosultak a Virtuális Klinikán történő információs kezelésre.

 

 

Virtuális Hajklinika : mit jelent a Virtuális Hajklinika? Mit nyújt Neked a Virtuális Hajklinika? Hogyan lehet részt venni a Virtuális Hajklinika programjában? Kell-e tudnia pontosan, hogy mi a fennálló panaszok oka? Milyen eredményeket várhat, ha naponta követi a Virtuális Hajklinika módszerajánlóit? Milyen feltételeknek kell megfelelnie, hogy felvételt nyerjen a Virtuális Hajklinikára? Egyedülálló módszerünk támogatást nyújt Neked testi-lelki-energetikai szinten egyaránt. 

 

 

 

 

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2024 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions