• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

 

Az Intenzív Hajterápia használói jogosultak ingyenes candidaszűrésre, valamint egyszeri alkalommal ingyenes kezelésre, melyek beindítják, kúraszerűen alkalmazva pedig segítik a gyógyulási folyamatokat. Az alábbi kezelésekből lehet választani:

Orgonterápia : információs, fájdalom és mellékhatás mentes szelíd gyógymód  a szervezet energetikai harmonizálására kiegészítő kezelésként.  A betegség/panasz az információs, majd az energetikai mezőben létrejövő eltérés következtében alakul ki. Az orgon sugárzót az emberi energiamező erősítésére, aktivizálására használjuk. A készülék segítségével bejuttatott rezgésminták segítik a sejtek közti kommunikációt, újrahangolják, helyes információkkal látják el sejteket, szerveket. Minden panasz - hajproblémák, hormonrendszeri, emésztő és mozgásszervi panaszok - megoldásában jó alapot nyújt ez a kezelés.

 

Frekvenciaterápia :    gomba, baktérium, vírus, parazita ellen a hatékonyság fokozására kiegészítő kezelésként. Célzott frekvenciákkal a kórokozók ellen. A célzott frekvenciákkal működő frekvenciagenerátor hatása olyan, mint egy célzott lövés. A Zapper biofrekvencia kezelés - lényegében biorezonanciás módszer - sok embernél szinte csodaként hat. A tapasztalatok szerint a kezelés hatására jelentős mértékben csökkenti a szervezetben található baktériumok, vírusok, gombák, és egyéb paraziták  számát, ugyanakkor aktiválja az anyagcserét, az immunrendszert és méregteleníti a szervezetet. Gyorsítja és kiegészíti az egyéb terápiák hatását. 1100 komplex kezelési csomagból választhatjuk ki a panaszok alapján a legmegfelelőbbeket.

 

Lágylézer kezelés: a sejtregeneráció beindítására, biokatalizátor enzimek termelődésének fokozására, kiegészítő kezelésként. Hajhullás, kopaszodás, foltos kopaszodás, sebes-pattanásos fejbőr kezelésében jelentős segítséget adhat. Hámsérülések, horzsolások, operáció utáni sebek esetén elősegíti a szövetek regenerációját, nem vagy csak nehezen gyógyuló sebek (pl. fekélyek) gyógyulását megindítja, herpesz, övsömör, pikkelysömör, felfekvések, égési és fagyási sérülések, ekcéma, bőrgyulladások, atópiás dermatitisz gyógyulását felgyorsítja, sportsérülések utáni felépülést lerövidíti. A lézeres kezelés segítségével felerősíthető a hatóanyagok bejutása a bőr alatti szövetekbe, a hajhagymákhoz.

 

Ingyenes műszeres candidaszűrés:  a bőr ellenállásának mérése alapján történő fájdalommentes vizsgálatunk segítségével kiderül, hogy candidagomba vagy  ásványianyaghiány áll a hajhullás, zsírosodás, korpásodás, fejbőrpanaszok háttérben. A vizsgálat segít meghatározni, hogy melyik készítménnyel lehet az egyén számára a leghatékonyabb, leggyorsabb eredményt elérni. Ellenőrizhető a mérés segítségével a javasolt készítmények várható hatása, így azokat nem is javasoljuk, amelyekkel nem érünk el eredményt.

 

 

Virtuális Hajklinika : mit jelent a Virtuális Hajklinika? Mit nyújt Önnek a Virtuális Hajklinika? Hogyan lehet részt venni a Virtuális Hajklinika programjában? Kell-e tudnia pontosan, hogy mi a fennálló panaszok oka? Milyen eredményeket várhat, ha naponta követi a Virtuális Hajklinika módszerajánlóit? Milyen feltételeknek kell megfelelnie, hogy felvételt nyerjen a Virtuális Hajklinikára? Egyedülálló módszerünk nemsokára az Ön rendelkezésére áll. Kérem később térjen vissza ismét oldalunkra, hogy mielőbb élvezhesse a célzott, intenzív, mindenre kiterjedő terápás javaslatainkat és holisztikus kezeléseinket otthonában. Amennyiben szeretne időben értesítést kapni a Virtuális Hajklinika megnyitásáról, kérem iratkozzon fel hírlevelünkre. ITT

 

 

 

Tapasztalatok

"Majd 8 hét után nagyon jó javulás volt tapasztalható, majd a következő 8 hét után már penészgombánk sem volt. A haj szépen nől vissza, lassan összenől a régi hajjal és nem lesz látható.  Köszönjük szépen a segítségüket, mert Önök nélkül nem jutottunk volna el idáig.    Köszönettel: Honti-Nagyné Huszák Katal"

Kapcsolat

Telefon: +36 30 754 54 17

E-mail cím: info@nicehajgyogyaszat.hu

Cím:Holisztikus Gyógyászat
1143 Budapest Stefánia út 81. fsz. 2.

Fontos információk:
Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig 09-17:00-ig.

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2020 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions