• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

GÓCKUTATÁS MÁSKÉPP

Amikor valamilyen hajpanasz felüti a fejét, az okok kiderítésére góckutatást javasol a bőrgyógyász vagy a körzeti orvos. A szokásos laborvizsgálatok, nőgyógyász, fogorvos, stb. Na de hogyan tovább, ha ezek a leletek semmi kórosat nem mutatnak? Jöhet a találgatás egyéb vizsgálatokkal, majd jöhet a próbálkozás a tüneti szerekkel. Mik a leggyakoribb gócok ? Vagyis  honnan származnak azok a kórokozók, amelyek a másodlagos betegséget okozzák?  A fogak,  a mandulák, az arcüreg és a homloküreg, a középfül, a vakbél,az epehólyag, a prostata, a petefészek, a kötőhártya  idült gyulladásai valamint a vénák (lábakon, nyaki területeken) idült gyulladásai, amelyeket sokszor a hagyományos érsebészeti vizsgálati módszerek sem képesek észlelni.

Bővebben...

Kinek ajánlott az Intenzív Hajterápia?

Férfiaknak, nőknek, gyermekektől az idősebbek korúakig. A Biocom - Hair Nice INTENZÍV HAJTERÁPIA egy komplex holisztikus módszer, ami segít felvenni a harcot a hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, sőt még a foltos kopaszodás, foltos hajhullás ellen is. Minél korábban elkezdjük a programot, annál kisebb a valószínűsége, hogy az idő múlása meglátszik a hajkoronán. Panasz esetén minél korábban kezdjük a kezelést, annál gyorsabban érhető el javulás. Már az első apró jelzésre figyelni kell, nem helyes megvárni amíg már megerősödnek, látványossá válnak  panaszok.

Bővebben...

A hajharmónia energetikai alapjai

Abszolút egészség nem létezik. Az optimális állapot megtartása céljából erősíteni kell azokat a területeket, amelyek bizonyos szempontból lemaradnak a többi mögött. Negatív hatások következtében megszűnik a test harmóniája. Ha a negatív állapot hosszabb ideig tart, az állandó diszharmónia krónikus stádiumába érünk.  A diszharmónia és a betegség kialakulása mindig a test energetikai rendszerében kezdődik. Elegendő mennyiségű energia nélkül semmi sem működik, semmi sem megy, semmi sem mozog. Miért volna kivétel az élővilág, miért ne érvényesülnének benne is az energia törvényei?

Bővebben...

Hajgyökerektől a gyökérproblémákig

Új terápia - új hajszálak. Egyre több embert érint a hajmennyiség csökkenése, a kopaszodás. Sajnos a hajas fejbőr ápolása még nincs elterjedve a köztudatban, pedig sok problémát lehetne a megfelelő odafigyeléssel megelőzni. Sokéves tapasztalat alapján összeállított komplex program segíthet a hajszálak megfiatalításában, a hajvesztés megállításában, új hajszálak előcsalogatásában. A Biocom termékeből összeállított programcsomag a hajhagymáktól a gyökérproblémákig átfogó segítséget ad minden korosztálynak. A hajhullás akkor tekinthető rendellenesnek, ha túlzott mértékű, ha hosszú ideig fennáll, ha hiányzik az új hajszálak megjelenése, ha csökken a haj tömege.

Bővebben...

A holisztikus fejbőrápolás hatása

Bizonyára nem sokan gondolnak bele, hogy hajmosás közben több, egymással összefüggő tevékenységet végzünk. Megtisztítjuk a hajat a szennyeződésektől, - megfelelő hatóanyag tartalmú sampon esetében - méregtelenítjük a fejbőrt, és egészségügyi probléma - atópiás ekcéma, seborrhoea, allergia, pikkelysömör stb.- esetén hozzájárulunk a panaszok kezeléséhez, esetleg gyógyításához. Nézzük melyek azok a hatások, - a masszázstól a hajmosásig - amivel számolhatunk egy tudatos, szakszerű, holisztikus „skalpterápiás kezelésnél”. A fejbőr masszírozásával a reflexzónákon keresztül stimuláljuk az agyat. Ezért vakargatjuk a fejünket, ha valamire nagyon keressük a megoldást.

Bővebben...

A fej kivételes testrész

A fej az emberi elme központja. Ide koncentrálódnak fő érzékeink: a látás, a hallás, a szaglás, az ízlelés. A tapintó receptorok a fejen helyenként úgy besűrűsödnek, ahogy a tapintás legfőbb közvetítőinek tartott kézujjakon. Itt kelnek életre a gondolatok, amelyek lehetnek őrültek, vagy épp fordítva: mélyenszántók, innovatívak. Az érzelmek is, amelyeket egy-egy szervhez rendelhetünk hozzá, itt születnek. Testünk valamennyi szerve és szövete agyunk utasításait követi, amelyek célja, hogy összhangba hozzák a szervezetünkben zajló folyamatokat.

Bővebben...

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2024 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions