• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

A HOLISZTIKUS  FEJBŐRÁPOLÁS  HATÁSA.

Bizonyára nem sokan gondolnak bele, hogy hajmosás közben több, egymással összefüggő tevékenységet végzünk. Megtisztítjuk a hajat a szennyeződésektől, - megfelelő hatóanyag tartalmú sampon esetében - méregtelenítjük a fejbőrt, és egészségügyi probléma - atópiás ekcéma, seborrhoea, allergia, pikkelysömör stb.- esetén hozzájárulunk a panaszok kezeléséhez, esetleg gyógyításához. Nézzük melyek azok a hatások, - a masszázstól a hajmosásig - amivel számolhatunk egy tudatos, szakszerű, holisztikus „skalpterápiás kezelésnél”.

Az Intenzív Hajterápia hatása a reflexzónákra

A fejbőr masszírozásával a reflexzónákon keresztül stimuláljuk az agyat. Ezért vakargatjuk a fejünket, ha valamire nagyon keressük a megoldást. A samponban és a fejbőrápoló krémben lévő illóolajok  javítják az idegingerületek átvitelét a szinapszisokban, tehát felgyorsul a gondolkodásunk. Fejünkön számos reflexzóna található, melyek az intenzív hajterápiás kezelésnél – mind a masszázstól, mind a hatóanyagoktól – aktiválódnak. Ilyenkor segítjük a belső szerveink működésének szabályozását, főleg a vese, a húgyhólyag, a tüdő, a szív, a bélrendszer, a máj, a gyomor és az epehólyag vonatkozásában.

Ne feledkezzünk meg a fejünkön, a hajas fejbőr területén áthaladó energiapályákról sem. A fej középvonala mentén halad a szellem és a lélek állapotáért, valamint a medence szervei és a gerinc egészségéért is felelős kormányzó meridián egy része. Vele párhuzamosan halad a húgyhólyag energetikai pályájának egy része is. Oldalt, a fül fölötti területeken találjuk az epehólyag meridián bonyolult kígyóvonalát.

A hármas melegítő energiapályáját ugyancsak megtaláljuk a fülkagyló mögött.

A Hair Nice samponnal való hajmosás közben is – ha akarjuk, ha nem – serkentjük az említett energiapályákat, valamint a velük kapcsolatban álló szerveket. A szakállas, arcszőrzetüket a samponnal tisztító férfiak még ennél is többet tesznek. Ezzel ugyanis az imént említett meridiánokon kívül a befogadó, a vastagbél és a gyomor meridiánjának működését is ösztönzik.

A kínai orvoslás nem olyan nagy ördöngösség, egyszerűen használható a mindennapokban. Példának okáért vegyük a fésülködést, ami könnyen elvégezhető, egészségmegörző-betegségmegelőző módszer. A legjobb fésű “alapanyag” a saját ujjaink, reszeljük le alaposan a körmeinket és kész is a hús-vér “érző fésűnk”. A meridiánok mentén haladjunk, előről hátrafelé.

A fejtetőn található a kormányzó meridián 20. pontja, melyet „ezer találkozás”pontnak neveznek. Ezt a pontot a fejtetőn találjuk meg a fülcsúcsokat összekötő vonal és a fej hosszanti középvonalának kereszteződésében.

Ennek a pontnak a stimulálása a máj energiáját növeli, mely szervünk nagy fontossággal bír mind az emésztés, az anyagcsere, mind a hormonrendszer, mind az idegrendszer és a fiatalság megőrzése szempontjából. Nincs szükség arra, hogy ismerjük a meridiánok pontos helyét, nevüket vagy hatásukat, csak annyi kell, hogy lelkiismeretes „fésülködés” közben legyünk figyelemmel, a fejbőrünkön hol érzünk fájdalmat. Az ilyen helyeket nyugodtan masszírozzuk át az ujjbegyeinkkel.

Akupresszúrának nevezzük az akupunktúrás pontok célzott masszírozását, nyomását mutatóujjunk vagy hüvelykujjunk hegyével, esetleg behajlított ujjperc esetén az ujjperc csontos végével. A pontmasszírozást gyengéden kezdjük, majd a nyomás, masszírozás erejét lassan fokozzuk, de soha ne érjük el azt a szintet, ami már fájdalmas. A nyomás lassan mélyüljön, és közben körkörös mozgást alkalmazzunk.

A masszírozás időtartama általában pontonként 20-60 másodperc. Amikor a finom dörzsölés hatására elmúlik a fájdalom, az azt jelenti, hogy az energia ismét szabadon áramlik. A legjobb, ha mindennap tudjuk tartani a fájdalmas pontok masszázsán kívül a“száz-kétszáz végighúzást”.

A megtisztulásnak, a fejbőr táplálásának,a szervezet energetikai ápolásának ezt a kényeztető módját kihasználhatjuk és fokozhatjuk a Hair Nice Intenzív Hajterápiás csomagban található készítmények segítségével.

A Hair Nice fejbőrápoló krémben található anyagok képesek mélyen a szövetekbe hatolni, majd a bőrön keresztül kiürítik a méreganyagokat a fejbőr szöveteiből. Ennek hatására a bőr felülete megtisztul, vérbővé válik, gyógyul és regenerálódik, hogy biztosítsa az ideális környezetet a hajhagymák működéséhez. 

A Hair Nice információs szérum

Alkalmazása:  naponta 2 alkalommal javasolt  a hajas fejbőr képen jelzett

Az optimális mennyiség 9 csepp, a hajas fejbőr 9 pontjára. A képen jelzett 5 ponton kívül a két fül feletti fejbőrterületre és a tarkónál kétoldalt 1-1 pontra tegyünk 1-1 csepp infoszérumot, majd oszlassuk el az egész fejbőr területén a „fésülködős” módszerrel.

Olyan célzott információkhoz jut így a szervezet, mely nemcsak az optimális hajtermelést segíti, hanem beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait is.

A hajtermelést a tüszőkben, a faggyúmirigyek, a verejtékmirigyek működését, a bőrsejtek működését, a bejuttatott ásványi anyagok és vitaminok megfelelő helyre juttatását információs parancsok irányítják. A panaszok létrejöttekor ezek a finom, pontos információk sérülnek, torzulnak. A megfelelő információs vezérlés bejuttatása – hasonlóan a homeopátiához – segít a panaszok megszüntetésébe.

A Hair Nice szérum materiális alapja oligodinamikus ezüst és arany kolloid. Jelen vannaka szervezet számára alapvetően fontos ásványi sók információs szinten. Az ásványi sók különösen fontos szerepet játszanak sejtjeink táplálásában - és minden sejtünknek specifikus, "egyedi" igényei vannak. Az "élet sói" szabályozzák sejtjeink elektrolit-háztartását. A legfontosabb biológiai elektrolitok - a nátrium, a kálium, a kalcium, a magnézium, a klorid és a foszfát - nélkülözhetetlenek a sejt működése szempontjából.Jelen vannak még információs szinten a lélek sebeit simogató gyógyító virágok is. Nemcsak szájon keresztül alkalmazva, hanem a fejbőrre juttatva is kifejtik jótékony hatásukat a Bach virágok információs eszenciái.

Lehet, hogy valakiben felmerülnek kételyek, mondván “én nem merek fésülködni, mert eleve nincs sok hajam, ráadásul állandóan hullik”. Ilyenkor lenne a legnagyobb szükség a fésülködésre, mivel azok a hajszálak, amelyek már attól kihullanak, hogy csak végighúzzuk az ujjbegyeinket a fejünkön, mind gyengék vagy halottak és már csak a “szentlélek tartja” őket a fejbőr tetején… Az ilyen esetekben jobb, ha elébe megyünk a problémának és ezeket kifésüljük, a megmaradt hajszálakról pedig elmondhatjuk, hogy ők a “fejbőrünk krémje”. Olyan ez mint a gyomlálás: a fonnyadó, elszáradt hajtásokat kigyomláljuk, hogy ne vegyék el a tápanyagot az életerős zöld hajtásoktól.

A hajtüsző sorvadása visszafordítható! Amikor a hajtüszők már egészen kicsire elsorvadtak, összezsugorodtak , - a szervezet hiányai, a szervek „hibás” működései vagy hormonális hatások miatt - megfelelő komplex terápiával a szervezet harmóniája helyreállítható, így ez a folyamat is visszafordítható.

A haj nem nő ki egy két nap alatt. Kitartóan folytassa a kezelést. Az első dolog, ami néhány héten belül feltűnik, a hajhullás megszűnése lesz. Ha naponta háromszor öt percen keresztül végzi a fent leirt gyakorlatot, felszabadítja a szervezet idegi energiáit, mely a tökéletes szervi működés alapja. Ha a hajat felépítő funkciókat életre kelti, egész élete során rengeteg haja lesz. Erre gondoljon folyamatosan, miközben a kezelést végzi. Arra gondoljon, amit el szeretne érni. A módszer kopasz kidolgozója hetvenévesen dúsabb hajú, mint valaha. A körömben található reflexzónák masszírozásának e csodás titka nemcsak a kopaszodó férfiak és nők számára áldás, hanem azok számára is, akik felfedezték fejükön az első ősz hajszálat.

iben tér el a többi hajápoló terméktől? A hajtermelést a tüszőkben, a faggyúmirigyek, a verejtékmirigyek működését, a bőrsejtek működését, a bejuttatott ásványi anyagok és vitaminok megfelelő helyre juttatását információs parancsok irányítják. A panaszok (őszülés, hajhullás, kopaszodás, foltos kopaszodás, korpaképződés, stb.) létrejöttekor ezek a finom, pontos információk sérülnek, torzulnak.            A megfelelő sejtszintű információs vezérlés bejuttatása segít a panaszok kezelésében. Biofizikai eljárás - imprintelés - során szerzik meg a készítmények a speciális tulajdonságokat. Az imprintelés eredményeképp a növényi hatóanyagok  képesek olyan rezgést felvenni és hosszan megtartani, amely nagy segítség a hajas fejbőr egyensúlyának, optimális működésének visszaállításában illetve megtartásában. A Hair Nice haj és fejbőrápoló krém és sampon úgy működik, mint egy információs javítóprogram. A hajas fejbőr Hair Nice termékekkel való kezelésével - a külső hatásokon túl - vissza lehet hatni a szervezet információs, energetikai folyamataira ugyanúgy, mint a lelki állapotra, a hangulatra, csökkentve ezzel a stressz általános és szervekre irányuló negatív hatásait is.

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2022 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions