• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

Az alternatív számítógépes állapotfelmérések sokféle betegséget kimutatnak, de nem tudják teljes bizonyossággal megmondani az összefüggéseket a hajproblémák és a kimutatott eltérések között. Néhány példával szeretném érzékeltetni, milyen okok állhatnak a hajhullás hátterében.

Ételintolerancia – Nem ételallergiáról beszélek, melynél a szervezet azonnali immunválasszal reagál az elfogyasztott allergénre, hanem ételintoleranciáról, melynél az enyhébb tünetekért „csak” az emésztőrendszer a felelős. A krónikus székrekedés esetében a vastagbélterületen, az irritábilis bélszindróma esetén viszont a vékonybél fejbőrön lévő zónája jelez eltéréssel. Mivel a hajhagymák, az anyasejtek – mátrixsejtek – különösen érzékenyen reagálnak a szervezet eltéréseire – legyen az lelki, energetikai, szervi egyensúlyzavar – sokkal előbb tapasztalhatunk haj vagy fejbőrpanaszokat, mint testi tüneteket.

Méréseink alapján kiderülhet, hogy a tej vagy épp a fehérliszt fogyasztása indukálja a szervezet „segélykérő” jelzéseit annak ellenére, hogy egyéb panasszal nem jár. Persze, az sem meglepő, hogy a spenót segít a Coli baktériumnak a bejutásban, óriási károkat okozva a szervezetben. A nátrium-glutamát – mint tartósítószer – hatásáról bővebben weboldalam tudástárában olvashat.

Penészgomba – Mikroorganizmusok között élünk, ők viszont bennünk élnek. A penészgomba és némely baktérium előszeretettel ver gyökeret a prosztata, here, mellékhere, mellékvese szervekbe, mindez pontosan látható a fejbőr adott területein. E szervekben zavar támad a hormontermelésben is, ami az egész rendszert megzavarja. Elsőként a fejbőr jelez, csak ezután jönnek a szervi panaszok, a prosztata gyulladása, megnagyobbodása, vizelési vagy potenciazavarok stb.

Honnan kerül ide a penészgomba? A génmódosított gabonából származó fehérliszt, a többnapos ételek, a rostos gyári gyümölcslevek, a gyógyszerek, antibiotikumok stb. fogyasztása ad erre lehetőséget. A kicsit penészes gyümölcs, kenyér vagy akár lekvár elfogyasztásával az emésztőrendszerbe kerülnek a gomba spórái. A penészgombákat az élelmiszeripar is használja bizonyos termékek elkészítésekor. Segítségükkel lesz például laza és pelyhes a liszt, a gyümölcslevek készítéséhez használt gyümölcsök „előre összetörődnek” és néhány húsárunak is jobb lesz az íze a penészgombától. A nem megfelelően karbantartott légkondicionáló berendezések, a nem jól szellőző lakások is lehetőséget adnak a spórák belélegzéséhez.

Az elsavasodott szervezet kedvező telephelyet biztosít a gombaspórák számára. A gombás fertőzést nem mindig egyszerű felismerni, a hagyományos gombatesztek (pl. székletvizsgálat alkalmával) nem adnak teljes bizonyosságot.

Gyógyszerterhelés – Rövidebb-hosszabb ideig szedett gyógyszerek maradványai fel tudnak halmozódni egyes szervekben, s ott működészavarokat okoznak. Mindezt a hajas fejbőr jelzi a megfelelő „szervterületen”. Néhány perces, fájdalom és tűszúrás nélküli méréssel pontosan kimutatható, hogy konkrétan mi okozza a panaszokat.

Tetűirtó – Gyermekközösségekben időnként előfordulnak fejtetű-fertőzések, amikor minden gyermek (és a szülők) fejbőrét tetűirtóval kezelik. Így járt egy 11 éves, feltűnően sokhajú lányka is. Édesanyja rögtön megkezdte a vegyi hadjáratot az új lakók ellen. A lány haja rövidesen csomókban kezdett hullani. Műszeres mérésünk kimutatta a vegyi – rovarirtó szer – terhelést a kislány veséjében, az agy területén és egyéb szervi területeken, ahová vélhetően belélegzéssel és a bőrön keresztül juthatott el a szer. Szerencsére időben kezdtük el a kezelést a markáns vegyi anyag szervezetből történő kivezetésére.

Kullancs – A kullancs által hordozott – Lyme-kórt okozó – Borrelia burgdorferi baktérium csípéssel a szervezetbe jutva különböző gyulladásokat (például ízületi- és izomgyulladást) okozhat, mindez igazán veszélyessé válhat, ha a szívet is megtámadja. Az adott gyulladásos területnek megfelelő fejbőrzónán ilyen esetben bőrpanaszok, illetve a haj minőségromlása. Figyelem! Fertőzött tehén tejének fogyasztásával is bejuthat a szervezetbe a kórokozó! A hajproblémák jelzése alapján, még a testi panaszok jelentkezése előtt kiszűrhető a baj, s a kezelés megkezdhető.

A hajproblémák belső okának kiszűrése után, a célzott, a megfelelő szervre irányított speciális méregtelenítés, a szervek időben elkezdett harmonizálása meghozza az eredményt: a kopaszodás, a hajszálak elvékonyodása, a hajhagymák sorvadása, pusztulása is megállítható.

 

Kis Éva

hajgyógyász, skalpdiagnoszta, természetgyógyász

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2022 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions