• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

Mélyreható multifunkciós intenzív hajélmény

A HAIR NICE HAJKENCE – FEJBŐR ÉS HAJREGENERÁLÓ KRÉM alkalmazása intenzív és komplex terápiás megoldás. INTENZÍV,  mert nagy mennyiségű, természetes, növényi hatóanyagot tartalmaz, melynek köszönhetően megtisztítja a fejbőrt - a gombáktól, baktériumoktól, - méregteleníti a fejbőr alatti szöveteket – így a hajtüszők vérellátása akadálytalan – és táplálja – a hajtermeléshez szükséges vitaminokkal, ásványokkal - a hajhagymákat. 

A megerősített hajtüszőknek, jól táplált hajhagymáknak köszönhetően az hajszálak erősebbé és vastagabbá válnak, a hajhullás jelentősen csökken. Mivel az addig alig-alig működő hajtüszők is aktíválódhatnak, a haj sokkal dúsabb lehet, mint a kezelést megelőzően.

KOMPLEX, mert magas illóolajtartalmának köszönhetően a lélekre gyakorolt hatása is páratlan segítség a panaszok megoldásához. Emellett kúraszerű vagy állandó alkalmazásával olyan biostimulációs hatást adhat, melynek köszönhetően beindul a fejbőr területén a sejtek önszabályozása, valamint a holisztikus rendszer értelmében a fejbőrön elhelyezkedő reflexpontokon keresztül a problémás szervekre is jótékonyan odahat. A gyógynövények jótékony hatásain túl hozzáadott bioinformációk segítik a hajtermelést, optimális működésre hangolják a fejbőr sejtjeit.
A HAIR NICE HAJKENCE, fejbőrápoló krém növényi hatóanyagai –  homoktövis, csalán, ginseng, jojoba, karotta, szőlőmag, csalánmag, borsmenta, rozmaring, cédrus, geránium -  hatására bejutnak a szükséges „hajalapanyagok” aktiválódnak a már régóta nyugvó állapotú hajhagymák is.

A rozmaring, a karotta táplálja a hajhagymákat, gyorsítja a  haj növekedését, erősíti a hajszálakat, dúsítja a hajat. A cédrus, a szőlőmag  hidratálja a fejbőrt, ezért viszkető, száraz, korpás bõr esetén jótékony. A borsmenta, a csalán csökkenti a zsírosodást, csillapítja a fejbőr érzékenységét. A geránium, a jojoba nyugtatja a pattanásos, viszkető, fejbőrt. A homoktövis, a ginseng, a karotta segíti az új hajszálak növekedését, ezért megritkult, gyenge haj esetén jótékony.

A  hajtüsző sorvadása visszafordítható! Amikor a hajtüszők már egészen kicsire elsorvadtak, összezsugorodtak , - a szervezet hiányai, a szervek „hibás” működései vagy hormonális hatások miatt - megfelelő komplex terápiával a szervezet harmóniája helyreállítható, így ez a folyamat is visszafordítható.

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2022 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions