• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

A haj ragyogása, a lélek harmonizálása

HAIR NICE hajkondicionáló BALZSAM nehezen fésülhető, száraz, töredező,  fénytelen haj esetében nélkülözhetetlen hajápoló termék. Megelőzés, ápolás, panaszkezelés és wellness is egyben.

A hajszálak külső felületét képező lemezkék, cuticulák, ha nem simulnak el rendesen, „felkunkorodnak” , akkor a hajszálak összegubancolódnak, nehezen fésülhetővé válnak, könnyen kiszárad a hajszálak belseje.

A Hair Nice Hajbalzsam használata a megfelelő pH beállításával a fedőlemezeket lesimítja, ezáltal védi a kiszáradástól is amellett, hogy a fényét és a jó fésülhetőséget is biztosítja. Rendszeres használata biztosítja a haj rugalmasságát, egészségét és jó tartását.

Panaszkezelés, mivel a szőlőmag-kivonat, a csalán, a zsálya, a kókusztej hatóanyagok a haj kettévált végét"bevarrják", erősítik a haj szerkezetét, táplálják a hajrostokat, tükörsimává varázsolják annak felületét. A természetes hatóanyagok  védelmet nyújtanak a vegyi kezelések és a gyakori mosás károsító hatásaival szemben.

Wellness, mert az ilang-ilang illóolaj „harmonizáló”,a grapefruit illóolaj fiatalító, a jázmin feszültségoldó, a szegfűszeg idegerősítő hatása különleges élménnyé teszi a hajápolást.

Az ilang-ilang illóolajnak nyugtató, ellazulást elősegítő, szorongásoldó, sőt nemi vágyat fokozó hatást is tulajdonítanak. Ez az illóolaj élesíti az érzékeket, enyhíti a félelemérzetet, a féltékenységet, dühöt, frusztrációt, segít a szexuális tevékenység stressz okozta nehézségeinek mérséklésében is. Erősíti, fényessé teszi a hajszálakat, hozzájárul a fejbőr kémiai egyensúlyának megtartásához.

 

 

A nagyobb problémák esetében, illetve ezek megelőzéséhez már erősebb, intenzív, mélyreható terápiára van szüksége a fejbőrnek is.

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2022 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions