• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

Hajápolás és fejbőrregenerálás egyszerre

A HAIR NICE  hajerősítő, fejbőrápoló SAMPON hajhullás,  hajritkulás, kopaszodás és fejbőrproblémák kezelésére ajánlott készítmény, mely tisztítás, panaszkezelés és egyben wellness.

Tisztítás, hiszen a fejbőr irritációja nélkül eltávolítja a szennyeződéseket, valamint a borsmentának köszönhetően több oxigénhez juttatja a fejbőr sejtjeit.

Panaszkezelés, mert a természetes, növényi hatóanyagok táplálják a hajhagymákat, serkentik azok működését, ezáltal aktiválják a hajnövekedést, erősítik a hajszálakat. letisztítják a fejbőr lerakódásait, kitisztítják a bőr alatti szövetekből a salakanyagokat, csökkentik a túlzott zsírosodást. Az állandósult stressz a fejbőrt is érinti, tehát okozhat jelentős hajvesztést, akár kopaszodást is!  A feszült fejbőrben, az összeszűkült erekben romlik a keringés, így a hajhagymák sorvadásnak indulnak, a hajszálak egyre vékonyodnak, a haj tömege ezáltal egyre csökken.  A Hair Nice sampon  növényi összetevői hatására a fejbőr feszült izmai ellazulnak, így a hajtüszők tápanyagellátása akadálytalanabbul zajlik, vagyis megelőzhető a jelentősebb hajvesztés.

Wellness, mert a természetes illóolajok – borsmenta, rozmaring - energikussá tesznek, jókedvre hangolnak, szorongást, feszültséget enyhítenek.

A sampon növényi hatóanyagai - a szakirodalom szerint - serkentik a haj szempontjából is nagy fontosságú mellékvesét, DHT gátló hatásuk miatt a hormonális eredetű hajvesztés esetében is segíthetnek, valamint a hajegészséghez alapvető fontosságú jódot, ként és szilíciumot juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe.

ROZMARING:  antibakteriális, sejtfiatalító, hajnövekedést serkentő, ezért hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, túlzott zsírosodás kezelésére ajánlott.
CSALÁN: táplálja a hajhagymákat, ezért hajhullás, kopaszodás, túlzott zsírosodás, korpásodás kezelésére jótékony.
KÖRÖMVIRÁG: antiszeptikus, bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő, ezért viszkető, érzékeny bőr kezelésére ajánlott.
BORSMENTA:  fájdalomcsillapító, izomlazító, keringésserkentő, faggyútermelés harmonizáló, ezért viszkető, zsíros, feszült fejbőr kezelésére ajánlott.

Nem tartalmaz szintetikus SLS-t. A növényi alkohol alapú felületaktív anyag biztosítja a sampon habzását, mely  pálmaolajból készül.

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2022 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions