• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

"Több hónapos húza-vona után jutottam el a Nice Hajgyógyászathoz. Ekkor már erőteljesen hullott a hajam, foltokban kopaszodott. Előzőleg orvostól orvoshoz mentem a panaszaimmal kivizsgálásra, de mindenütt csak tüneti kezelést kaptam vagy azt sem csak kioktató tanácsokat. Nos ezektől nem lettem jobban, sőt a betegségtudat egyre inkább eluralkodott rajtam. Sajnos az egészségügyi ellátás nem komplex hazánkban. Nagyon kevés az olyan eset amikor a tüneteket egészében nézik és kezelik. A gyógyszeres kezelések általában egy-egy tünetre alkalmasak, arról nem beszélve, hogy esetleg újabb tüneteket(mellékhatásokat) okoznak. Ezzel egy problémán segít, de okozhat még egy újabbat. A páciens személye teljesen eltűnik, mentálisan mellőzve van.

A Nice Hajgyógyászatnál a belső kezelésre kapott gyógynövénykivonatok, kiméletesen, mellékhatások nélkül, gyorsan hoztak látványos eredményt, javulást az állapotomban. Az addig beesett nyúzott arcom kisimult, "feltöltödött", közérzetem javult, a hajhullás csökkent és beindult a hajnövekedés.
A megtépázott önbizalmam kezdett visszatérni és újra nőnek éreztem magam nem pedig beteg embernek.Számomra bebizonyosodott, hogy a szervezet számára kíméletes, természetes anyagok bevitelével jobb hatás érhető el. Arról nem beszélve, hogy itt türelmesen, minden részletre odafigyelve hallgatták meg a panaszaimat és emberi bánásmódban részesítettek, érzékeltetve azt, hogy én is fontos vagyok nemcsak a tüneteim kezelése. 
Köszönöm az itt dolgozóknak a lelkiismeretes munkát!

„A bőrgyógyászhoz fordultam azonnal segítségért – meséli egy fiatal, gyönyörű hölgy – amikor a fodrászom felhívta a figyelmemet a jobb fülem felett kialakult kopasz foltra.Megtaláltam az interneten a Nice Hajgyógyászat weblapját, ahol egészen érdekes dolgokat olvastam. A nem szokványos vizsgálataikon kiderült végre, hogy mi a baj: góc az epében, a vékonybélben, penészgombát jelzett a műszer és anyagcserezavart. 

 A hajgyógyász – meglepő módon - már a foltjaimból is pontosan tudta ezeket annak ellenére, hogy ilyen jellegű tünetekre nem panaszkodtam, mondván, hogy a hajunk, fejbőrünk tükrözi a szervezet „hibáit”.. A lelki kiváltó okokat is - a foltok elhelyezkedéséből és a műszeres mérésekből - megbeszéltük. Megnyugtatott, hogy most már minden rendben lesz, hiszen megvan az ok, így célirányosan lehet a belső terápiát elkezdeni. Hiszem ha látom….-gondoltam. Mivel sehol nem kaptam pontos diagnózist és terápiás javaslatot, úgy gondoltam: rajtam ne múljon, csinálok mindent a javaslat szerint. Rövid idő elteltével már láttam is az eredményt!
A fél évig tartó kúra hatására visszanőtt a hajam és az idegeim is megnyugodtak. A hajkontrol vizsgálat és a mérések alapján teljesen egészségesen távoztam…..ez már tényleg igaz volt…. Köszönettel tartozom minden tekintetben, hiszen azt gondolom, hogy egy nőnek nagyon fontos a külső megjelenés….még lelkileg is.”

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2022 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions