• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

Az oldal szerkesztés alatt.

A tudomány a fizikai és éteri , vagyis spirituális világ között fennálló nagyon fontos rést mostanra már áthidalta. Érzelmeink közvetlenül befolyásolják DNS-ünk szerkezetét, amely közvetlenül alakítja a mindennapjainkban érzékelt fizikai világot. A DNS a sejtaktivitás antennájaként működik.  Folytatjuk nemsokára.

A kihasználatlan DNS kódok, tudatosságunk hatalma.    https://www.youtube.com/watch?v=Ee-M17szbN8

A sejtnek fehérjéből álló antennaszerű csápjai vannak, amik a környezetből származó információra érzékelésére vannak hangolódva. A sejt viselkedését a környezetből származó információk határozzák meg, legyen az akár májsejt vagy a hajtermelésért felelős anyasejt. Hogyan változnak meg a sejtek, amikor az információ beérkezik? Folytatjuk nemsokára.

A DNS-ről:   https://www.youtube.com/watch?v=N7kmyyS2WxI

 

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2022 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions