• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

A Biocom - Hair Nice termékek különlegességét, meglepő hatékonyságát a bennük lévő természetes növényi hatóanyagoknak, ezek igen magas koncentrációjának és a  finom célzott információknak köszönhetik. A fejbőrön keresztül „felszívja” a szervezet a homeopátiás hatásokat, a finom információk „újratanítják”, harmonikus működésre hangolják a hajtermelést és a fejbőr sejtjeit. A hajtermelést a tüszőkben, a faggyúmirigyek, a verejtékmirigyek működését, a bőrsejtek működését, a bejuttatott ásványi anyagok és vitaminok megfelelő helyre juttatását információs parancsok irányítják. A panaszok létrejöttekor ezek a finom, pontos információk sérülnek, torzulnak. A megfelelő információs vezérlés bejuttatása – hasonlóan a homeopátiához – segít a panaszok megszüntetésében. Az értékes növényi hatóanyagok biztosítják a szükséges „hajalapanyagokat” is.  A készítmények pozitív hatása azonnal érzékelhető.  Biofizikai eljárás -  imprintelés - során szerzik meg a készítmények a speciális tulajdonságokat. Az imprintelés eredményeképp a növényi hatóanyagok  képesek olyan rezgést felvenni és hosszan megtartani, amellyel lehetővé válik a hajas fejbőr egyensúlyának, optimális működésének visszaállítása illetve megtartása.  
A Hair Nice őssejtes haj és fejbőrápoló krém és az őssejtes hajerősítő szérum úgy működnek, mint egy információs javítóprogram. A hajas fejbőr Hair Nice termékekkel való kezelésével – a külső hatásokon túl - vissza lehet hatni a szervezet információs, energetikai folyamataira ugyanúgy, mint a lelki állapotra, a hangulatra, csökkentve ezzel a stressz általános és szervekre irányuló negatív hatásait is.

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2024 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions