• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

A Hair Nice fejbőrregeneráló krémet  – hajmosás előtt – száraz fejbőrre vigyük fel. A haj csíkokban történő szétválasztásával a szükséges mennyiségű krémet a fejbőrre juttatjuk. A pumpa nyomásával takarékosan tudjuk adagolni a megfelelő mennyiségű krémet, majd finoman bemasszírozzuk a fejbőrbe. A fejbőr  masszírozás közben felmelegszik, a meleg hatására kitágulnak a pórusok, s ez által a bőr befogadó- képesebbé válik a krémpakolás értékes hatóanyagaira.  Dauersapkával  befedjük, törölközővel  „dunsztoljuk” kb.: 20 – 30 percig. Dunszt alkalmazásánál  - légmentes lezárás - sokkal intenzívebb a hatóanyagok felszívódása, aktívabb a bejutás a mélyebb rétegekbe. Hetente kétszer alkalmazzuk a kezelést.  

 

 

Amikor már érezhetően nem „dolgozik” a krém a fejbőrön, leöblítjük meleg vízzel. A maradék – be nem szívódott – krémet a hajhosszra juttatjuk. Ezt követően kétszer mossunk hajat a Hair Nice samponnal. A sampont célszerű kétszeresére higítani vízzel. Lehetőleg az utolsó öblítés hűvös vízzel történjen, ezzel is fokozzuk a fejbőr vérbőségét, a kapilláris erek rugalmasságát, ezáltal a hajtüszők és a hajhagymák tápanyagellátását. A feszültségoldó hatóanyagok segítenek a fejbőr izmainak ellazításában.

 

 

 

A vizes hajon oszlassuk el a szükséges mennyiségű balzsamot, néhány perc után öblítsük le. Amikor a hajszálak külső felületét képező lemezkék „felkunkorodnak” , akkor a hajszálak összegubancolódnak, nehezen fésülhetővé válnak. A Hair Nice Hajbalzsam a megfelelő pH beállításával a fedőlemezeket lesimítja, ezáltal a haj fényét és jó fésülhetőségét is biztosítja. Rendszeres használata biztosítja a haj rugalmasságát, egészségét és jó tartását.

Bővebben a balzsamról itt !

Tapasztalatok

"Majd 8 hét után nagyon jó javulás volt tapasztalható, majd a következő 8 hét után már penészgombánk sem volt. A haj szépen nől vissza, lassan összenől a régi hajjal és nem lesz látható.  Köszönjük szépen a segítségüket, mert Önök nélkül nem jutottunk volna el idáig.    Köszönettel: Honti-Nagyné Huszák Katal"

Kapcsolat

Telefon: +36 30 754 54 17

E-mail cím: info@nicehajgyogyaszat.hu

Cím:Holisztikus Gyógyászat
1143 Budapest Stefánia út 81. fsz. 2.

Fontos információk:
Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig 09-17:00-ig.

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2019 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions