• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

Ahhoz, hogy a genetikailag lehetséges maximumot elérjük a haj tömegében, nem elég egy sampon vagy egy hajvitamint. Biztosítanunk kell a szükséges belső mikroflórát, az optimális emésztést, az akadálytalan felszívódást, a méregtelenítési folyamatok zavartalanságát, a keletkező anyagcseretermékek eltávolítását a testből, stb.  A csomagban lévő terápiás és táplálkozási tanácsok ezekre is ajánlanak megoldásokat.

A Terápiás Kalauzban található komplex programjavaslat külső és belső otthoni megoldásokat, a hajas fejbőr és az egész szervezet helyreállítását célzó módszereket tartalmaz. Speciális – napi néhány perces – akupresszúrás gyakorlattal fokozható a hajhagymák aktivitása, a hajszálak növekedése.

A módszer kopasz feltalálója már dús hajjal büszkélkedhet. Az életviteli és táplálkozási javaslatok betartásával még fokozható a siker. Megfelelő táplálkozással a haj és az egész szervezet vitális anyagokkal való feltöltésében segítenek, az esetlegesen jelenlévő – a panaszokat okozó – kórokozóktól való megválásban is segítséget adhatnak. Ápolás, regenerálás és egyben wellness, megelőzés és panaszmegoldás apróbb és jelentősebb panaszok esetében egyaránt.

Táplálkozási, életviteli javaslataink a haj és az egész szervezet vitális anyagokkal való feltöltésében segítenek, az esetlegesen jelenlévő – a panaszokat okozó – kórokozóktól való megválásban is segítséget adhatnak. Olvashatunk az enzimek fontosságáról, a hajtápláló vitaminokról. Speciális - napi néhány perces - akupresszúrás gyakorlattal fokozható a hajhagymák aktivitása, a hajnövekedés serkentése.

A Terápiás kalauz hátsó oldalán található  Élet Virága szimbólum egy ÉLŐ jelkép, amely a magas rezgésű  kreatív elvet, a teremtési folyamatot szimbolizálja. Ez a forrása minden létezőnek. Az erők harmonizálásának, illetve a harmóniába kerülésnek , a tökéletesedésnek illetve a Nagy Egésszel való egyesülésnek a szimbóluma. A táplálékok, folyadékok energetikai feltöltésében segíthet, amennyiben ezeket ráhelyezzük néhány percre.

Ha valamilyen panaszt nem sikerül megoldani, vagy bármilyen kérdés merül fel, forduljon a Hair Nice termékeket gyártó Nice Holisztikus Hajgyógyászathoz, ahol speciális okfeltáró vizsgálatok alapján összeállított - személyre szabott - célzott terápiával segíthető a javulás.

A HAIR NICE INTENZÍV HAJERŐSÍTŐ CSOMAG egy lehetőség azoknak, akik pontosan tudják, hogy a lehetetlennek látszó esetekben is van megoldás, ha több oldalról, komplex módszerekkel kezeljük a panaszokat.

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2024 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions