• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

Amikor valamilyen hajpanasz felüti a fejét, az okok kiderítésére góckutatást javasol a bőrgyógyász vagy a körzeti orvos. A szokásos laborvizsgálatok, nőgyógyász, fogorvos, stb. Na de hogyan tovább, ha ezek a leletek semmi kórosat nem mutatnak? Jöhet a találgatás egyéb vizsgálatokkal, majd jöhet a próbálkozás a tüneti szerekkel. Mik a leggyakoribb gócok ? Vagyis  honnan származnak azok a kórokozók, amelyek a másodlagos betegséget okozzák?  A fogak,  a mandulák, az arcüreg és a homloküreg, a középfül, a vakbél,az epehólyag, a prostata, a petefészek, a kötőhártya  idült gyulladásai valamint a vénák (lábakon, nyaki területeken) idült gyulladásai, amelyeket sokszor a hagyományos érsebészeti vizsgálati módszerek sem képesek észlelni.

Hogyan alakul ki a góc?

Amikor  szervezetünk a betolakodó kórokozókat nem képes elpusztítani, védekezésképpen  körbeveszi saját test-anyagával. Góc esetén a krónikus gyulladásoknál is lehet negatív a laborvizsgálatok eredménye. A góc klinikailag tünetmentes – vagy tünetszegény - lappangó elváltozás. Csak a fáradékonyság, alvászavar, hőemelkedés, idegesség, stb. vagy csak a góc szövődményei  - hajhullás, foltos kopaszodás, ekcéma, bőrkiütés, izületi panaszok, hormonális rendellenességek, stb. -  hívják fel a figyelmet a bajra.

Hol lehet még góc?

Számtalan olyan helyen is kialakulhat, ahol nem is gondolnánk. A mandulában, a pajzsmirigyben, a mellékvesében, a vastagbélben, a vékonybélben, a májban, a lépben, a hasnyálmirigyben, az epében, az ínyben,  az orrmelléküregben, az izületekben, a vakbélben, a nyirokmirigyben, a tüdőben, nyálmirigyben, a gyomorban, a hajhagymáknál, a kötőszövetekben, a középfülben, a hörgőkben, a prostatában, a zsírmirigyekben, a szívben, az izmokban. Ezen területek mindegyikét átvizsgálja a műszeres mérés speciális tesztampulláink segítségével, így ezek sem maradnak felderítetlenül. 

Milyen megoldást alkalmazunk?

A panaszok külső és belső okainak felderítésére olyan műszeres mérést alkalmazunk, mely általánosan átvizsgálja a szervezet, a szervek legapróbb zugát is. A fájdalommentes, szúrás nélküli vizsgálat azonnal képet ad arról, hogy hol van góc. Ezen területek megjelölésével lényegesen leszűkíthető a feleslegesen elvégzett, időigényes, alkalmanként kellemetlenségekkel járó vizsgálatok száma, amelyek adott esetben még megközelítő pontossággal sem képesek a gócok felismerésére, ezáltal a korrekt megoldási útvonal megadására sem. Miután megtaláltuk és megneveztük a gócforrást, utána célirányosan következhet a probléma megoldása.

A skalpdiagnosztika is segít

Ez  az állapotfelmérés nem egyszerűen mikro-kamerás hajvizsgálat, hanem a fejbőr mikro-területeit ismerve, elemezve pontos irányt mutat, hogy a szervezet mely részének problémája lehet a háttérben. A fejbőr bizonyos területein még a szervi problémák észlelése előtt láthatóvá válik a baj. Szerveink látványosan „jajgatnak”. A fejbőrpanasz, a hajminőség változásának helye pontosan megmutatja, hogy a szervezeten belül hol a baj. Egyértelművé válik az ok-okozati összefüggés, melyet a kezdeti fázisban más vizsgálatokból csak találgathatnánk. A megelőzésben, a szervi/energetikai/lelki problémák, betegségek korai felismerésében nagy segítséget ad egyedülálló módszerünk. Amikor a laborvizsgálatok nem mutatnak semmit, amikor a műszeres mérés nem jelez eltérést, a hajas fejbőr akkor is pontosan tudatja velünk, hogy mi a probléma: enzimhiány, gombás belek, hormonális rendellenességek, stb.

Megelőzés – feltárás

A vizsgálataink alkalmasak arra, hogy még a tünetek megjelenése előtt feltárjuk, hogy hol fordulnak elő a szervezetünkben gócok. Ellentétben más alternatív vizsgálati módszerekkel, ahol a különböző fizikai-kémiai paraméterek eltéréséből következtetnek a góc helyére és típusára, ez a műszeres vizsgálat nem "következtet", hanem mutatja a góc helyét. Bármilyen akut vagy krónikus panasznál néhány perc alatt kiderül, hogy mi a kór okozója.

Légúti panaszok

Egy hirtelen fellépő légúti panasznál is fontos, hogy vírus,  baktérium áll-e a háttérben vagy esetleg a pollenek,  hiszen ez meghatározó a terápia szempontjából.

Nőgyógyászati  panaszok

Gyakran fordulnak hozzánk nőgyógyászati, meddőségi panaszokkal. A mérés fényt derít arra, hogy Candida, Chlamídia, vagy (HPV) vírus – stb - áll a panaszok hátterében, sőt pontosan behatárolható, hogy a petefészek, a petevezeték, a méh vagy a hüvely területén. Ilyen módon akár a menstruációs rendellenességek, a nőgyógyászati panaszok, de akár a meddőség, a polycystás  petefészek – a túlzott szőrösödés, a hajritkulás - is eredményesen kezelhető. Gyakran a mesterséges megtermékenyítés a szervezet kitisztítása után szükségtelenné válik.

Gyógyszerhatékonysági vizsgálat

Bármilyen készítmény – gyógyszer, homeopátiás szer, gyógynövény, Bach eszencia stb. – hatását azonnal ellenőrizhetjük, így – időt, pénzt és fáradtságot megtakarítva – a vizsgált személy számára kedvezőtlen vagy nem elég hatékony termékkel nem is próbálkozunk. A szükségtelen labor és egyéb vizsgálatok sem vesznek el a gyógyuláshoz annyira szükséges energiából.

Tejcukor érzékenység

A laktóz-intoleranciát tejcukrot tartalmazó étel vagy ital fogyasztását követően fellépő enyhe vagy akár súlyos tünetek jelentkezése jellemzi. A tejcukor-érzékenység kimutatására hétköznapi gyakorlatban a hidrogén-kilégzési teszt elvégzése a legelterjedtebb orvosilag. Ez a módszer időigényes és tovább terheli az emésztőrendszert. Műszeres mérésünk azonnal, - további erőltetett tejfogyasztás nélkül – jelzi, ha ez a probléma, sőt a megoldásban is segítséget nyújt. A haj elvékonyodása is - a célzott terápia hatására - megszűnik.

Enzimhiány is lehet a panaszok oka

Ma már mindenki ismeri a vitaminok, nyomelemek szerepét az egészség fenntartásában. A gyógynövények  alkalmazása is széles körben elterjedt, de az enzimekről igencsak kevés általános ismeretünk van.  Ők azon fontos fehérjetermészetű anyagok, amelyek a táplálékkal jutnak be az élő szervezetbe, amelyek nélkül egyetlen fontos kémiai reakció sem megy végbe tökéletesen az élő szervezetekben. Sem a vitaminok, sem a mineráliák, de még a hormonok sem működnek tökéletesen segítségük nélkül. A szervezet „enzim bankja” folytonosan változik, ezért szükséges a keletkező hiányokat folyamatosan pótolni, lehetőleg teljes értékű táplálkozással, valamint speciális enzimek pótlásával, amelyek igénye szervezetenként más és más. Sajnos a nyers gyümölcsök és zöldségek nem biztosítják teljes mértékben a szükséges „betétet” ezen bank számára. Méréseink feltárják a szükséges  enzimek hiányát is, így az ebből adódó panaszok is helyreállíthatók a megfelelő készítmény kiválasztásával.

Máris kérhetsz időpontot: 06307545416

A nagyobb problémák megelőzése érdekében célszerű lenne évente átnézni, hogy van-e kialakulóban valami rendellenesség. 20 éves természetgyógyászati gyakorlatunk segít a szokásostól eltérő, összetett problémák értelmezésében, így a célzott terápiával a javulás sem várat magára.

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2024 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions