• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

Férfiaknak, nőknek, gyermekektől az idősebbek korúakig. A Biocom - Hair Nice INTENZÍV HAJTERÁPIA egy komplex holisztikus módszer, ami segít felvenni a harcot a hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, sőt még a foltos kopaszodás, foltos hajhullás ellen is. Minél korábban elkezdjük a programot, annál kisebb a valószínűsége, hogy az idő múlása meglátszik a hajkoronán. Panasz esetén minél korábban kezdjük a kezelést, annál gyorsabban érhető el javulás. Már az első apró jelzésre figyelni kell, nem helyes megvárni amíg már megerősödnek, látványossá válnak  panaszok.


A Biocom - Hair Nice  Intenzív hajterápia ápolás, megelőzés és panaszkezelés egyszerre. Csaknem minden családban előfordul valamilyen haj vagy fejbőrpanasz. Kisgyermeknél a koszmó, foltos hajhullás, serdülőknél a túlzott zsírosodás, pattanások a fejbőrön, korpásodás, felnőtt korban az időszakos hajhullás, maradandó hajritkulás, kopaszodás, foltos hajhullás, pikkelysömör keseríthetik meg a mindennapokat. A korpásodás, a fejbőrviszketés egyszerűen hangzik, mégis nagyon gyötrelmes érzés tud lenni. Bármely korban kialakulhat a rettegett foltos kopaszodás is, amikor bizonyos területeken  vagy akár az egész hajas fejbőrön kihullik a haj.  

A boltban kapható termékek széles választékában egyre nehezebb eligazodni.  Nagyon nehéz a laikus szemével megtalálni a megfelelő valóban hatékony készítményt. A korpára korpásodás elleni készítményt veszünk, de ha zsírosodik is az újabb probléma a termékválasztásnál. Férfiak, nők, gyermekek, serdülők, az idősebb korosztály egyaránt segítségre szorulna.

A kiváltó okok nagyon széles skálán mozognak. A panaszokkal – mégha „csak” hajrikulás is – a beszámolók szerint majdnem reménytelen a helyzet. A tradicionális góckutató vizsgálatok általában eredménytelenül záródnak, ki sem derül a panaszok valódi oka. 

A Hair Nice  intenzív hajterápia segít Önnek az ápolásban, a megelőzésben és a panaszkezelésben egyaránt. 

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2022 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions