• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

Abszolút egészség nem létezik. Az optimális állapot megtartása céljából erősíteni kell azokat a területeket, amelyek bizonyos szempontból lemaradnak a többi mögött. Negatív hatások következtében megszűnik a test harmóniája. Ha a negatív állapot hosszabb ideig tart, az állandó diszharmónia krónikus stádiumába érünk.  A diszharmónia és a betegség kialakulása mindig a test energetikai rendszerében kezdődik. Elegendő mennyiségű energia nélkül semmi sem működik, semmi sem megy, semmi sem mozog. Miért volna kivétel az élővilág, miért ne érvényesülnének benne is az energia törvényei?

A kínaiak már ősidők óta ismerik az ember energetikai szerkezetét, és pontosan tisztában vannak azzal, hogy a nyirok-, illetve a vérkeringéshez hasonlóan az energia is áramlik a testünkben. Ahogy a vér kering az erekben, úgy folyik az energia a speciális energiapályákban – a meridiánokban. Az energiapályák létezését még ma is sokan vitatják, bár a róluk szóló tanításokat több keleti orvostudomány is sikeresen alkalmazza, és létük nyugati módszerekkel is bizonyítást nyert. Az egyes pályákat és a pontokat másképp nevezik ugyan, de az alapelvek mindig megegyeznek, legyen szó akár a kínai, akár az indiai vagy a tibeti orvoslásról. Francia tudósok bebizonyították, hogy az energiapályák valóban léteznek.

Azokon a helyeken, ahol a meridiánok haladnak, radioaktív anyagot fecskendeztek a bőr alá, és szcintigráfiás módszer segítségével megláthatták, hogy a 12 meridián úgy szövi át az emberi testet, mint egy tökéletes folyórendszer – pontosan azokon a helyeken, melyeket a hagyományos kínai orvostudomány (hko) már 3 ezer éve ismer és alkalmaz a gyógyításban. Dr. Eőry Ajándok pedig világszerte feltűnést keltő kísérleteivel azt igazolta, hogy a bőrlégzés, vagyis a bőr anyagcseréje fokozott mértékű az akupunktúrás pontokban.

A kínai filozófia egyik legfontosabb alapelve két energiafajta – a jin és a jang – együttes működésében rejlik. A jin és a jang olyan ellentétpárt képvisel, amelyek együtt alkotnak egy teljes egészet. Mind a két erő magában hordozza a másik csíráját, amelyet soha nem lehet egészen elnyomni, és az egyik energia a másik nélkül nem nyilvánulhat meg. A szimbólum állandó változást jelent, minden ennek van alárendelve, és egy bizonyos ponton mindig minden az ellenkezőjébe csap át, mint pl. a meleg a hidegbe, vagy a növekedés és fejlődés a csökkenésbe és romlásba.
Testünk valamennyi szerve összefüggésben áll egymással, és kölcsönösen befolyásolják egymás működését. A hagyományos kínai orvoslás (hko) alapelvei szerint az egyes szervek párokat alkotnak. Az egyik szerv legyengülése mindig maga után vonja a párjaként működő másik szerv megbetegedését is. Nehéz megérteni ezeknek a szerveknek a kölcsönös kapcsolatát, főleg akkor, ha azt is figyelembe vesszük, hogy nemcsak az egyes szervpárok tagjai hatnak egymásra, hanem többféle kölcsönhatás is megnyilvánul.
Nagyon sok kapcsolat létezik, mind az egyes szervek, mind az egyes rendszerek között. Minden, ami belül játszódik le, bizonyos módon kívül is megnyilvánul, így a hajas fejbőr is egyfajta mikroterület. A külső tünetek megfigyelésével következtethetünk a belső szervek egészségi állapotára, egyszersmind megérthetjük a betegség kiváltó okát is.

Az egyes szervek energetikai zavarai energiapályáik és reflexzónáik területén is megnyilvánulhatnak! Az alaposabb megértés céljából ismernünk kell a test energiapályáit, ahogyan azokat a hagyományos kínai orvostudomány leírja. Ha az energiapályán a diszharmónia jelei mutatkoznak, akkor pl. a fájdalom nemcsak annál a szervnél jelentkezhet, amelynek az adott energiapálya megfelel, hanem a meridián egész vonalán. Ha mélyrehatóan megismerkednek az energiapályák létezésével, akkor már nem lepődnek meg azon, hogy az adott szervvel összefüggő problémák teljesen máshol és más módon jelenhetnek meg, mint várnánk.
Veseproblémák esetében ugyancsak a májra is szükséges összpontosítanunk. A máj és a vese a szervezet egyfajta akkumulátora, ahol a máj jelenti a pozitív (+) pólust, a vese pedig a negatív (–) pólust. Emellett ez a két szervünk képezi az alappilléreket a szervezet méregtelenítése során. Májkárosodáskor a vese növeli az aktivitását, mert a méregtelenítés mértékét fenn kell tartani, nehogy a testet elárasszák a káros anyagok. Ez a folyamat fordítva is igaz. Nem feledkezhetünk meg a petefészkek és a mellmirigyek közti összefüggésről sem. Az elégtelen petefészek-működés csomók kialakulását idézheti elő a mellben. Fontos kapcsolat áll fenn a nemi szervek és az ember pszichéje között. A nemi szervekkel kapcsolatos bármilyen probléma negatívan hat az ember lelki életére, érzelmeire és fordítva.
Ha Ön azt szeretné, hogy a bőre, a fejbőre tiszta legyen, és szép, ápolt külsővel büszkélkedhessen, az INTENZÍV HAJTERÁPIA csomagban lévő Hair Nice haj és fejbőrápoló termékeket felhasználhatja az ápolásként, ám maradandó sikereket akkor érhet el, ha a belső szervei, főleg a mája és a veséje helyesen működik. A Su-Jok gyűrű napi használata segít az energetikai egyensúly megőrzésében.

Ahhoz, hogy a genetikailag lehetséges maximumot elérjük a haj tömegében, nem elég a külső kezelés vagy egy hajvitamin. A fejbőr különféle panaszai is a szervezet segélykérő jelzései, ezért korpásodás, túlzott zsírosodás, pattanásos fejbőr vagy viszketés esetén is célszerű kiegészíteni belső terápiával a kúrát. Biztosítanunk kell a szükséges belső mikroflórát, az optimális emésztést, enzimtermelést, az akadálytalan felszívódást, a méregtelenítési folyamatok zavartalanságát, a keletkező anyagcseretermékek, méreganyagok, kórokozók eltávolítását a szervezetből, a hormonális egyensúlyt, a gócok megszüntetését, a hiányok pótlását, stb. Minden panasz más-más terápiát igényel, hiszen más a kialakulásának oka is.

Amennyiben tanácsot szeretne kérni, hívja ezt a számot: 06307545417
 

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2022 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions