• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

A fej az emberi elme központja. Ide koncentrálódnak fő érzékeink: a látás, a hallás, a szaglás, az ízlelés. A tapintó receptorok a fejen helyenként úgy besűrűsödnek, ahogy a tapintás legfőbb közvetítőinek tartott kézujjakon. Itt kelnek életre a gondolatok, amelyek lehetnek őrültek, vagy épp fordítva: mélyenszántók, innovatívak. Az érzelmek is, amelyeket egy-egy szervhez rendelhetünk hozzá, itt születnek. Testünk valamennyi szerve és szövete agyunk utasításait követi, amelyek célja, hogy összhangba hozzák a szervezetünkben zajló folyamatokat.

Testünk úgy őrzi és óvja ezt az irányító központot, mint a legnemesebb kincsét (szervezetünk legerősebb csontja a koponyacsont). Fejünk, figyelembe véve az egyes testrészek méretét, a legjobb vérellátással büszkélkedhet. A fejen sok olyan terület van, amely kifejezetten érzékenyen reagál a hidegre vagy éppen a melegre. Ennek ellenére a fej az emberi test legedzettebb része, amely leginkább ki van téve az időjárás viszontagságainak.

A fej testünk egyetlen területe, amit sűrű bőrszármazék, vagyis haj fed.
Egyedülállóságát az is bizonyítja, hogy a fejen rengeteg akupunktúrás pont található. Itt van a test legtöbb reflexzónája is.
Hogyne érdemelné meg ez az egyedülálló testrészünk a különleges gondoskodást? Ne fosszuk meg fejünket, fejbőrünket és hajunkat ugyanattól a kényeztetéstől, amiben nap mint nap arcbőrünket és a test más területeit részesítjük. Olyan kényeztetést, ápolást javasolnék, ami nemcsak a bőrre, a hajra hat, hanem az érzelmekre, a lélekre is. Amikor nemcsak a tisztítás a célja a hajápolásnak, hanem a napi stressz káros hatásának közömbösítése, akkor teljes a hatás. A haj és fejbőrápolás nem merülhet ki egy tisztító sampon alkalmazásával! A fejbőr alatti szövetek időnkénti frissítése, méregtelenítése legalább annyira fontos, mint testünk többi részén a bőr alatti szövetek, a zsírszövetek méregtelenítése. Az infraszauna vagy a sós fürdő –a teljesség igénye nélkül – segít a testnek, de hogyan oldjuk meg ezt a fejbőr esetében?

A fejbőr és a haj testápolója
A Biocom- Hair Nice hajregeneráló termékcsalád segítségével megadhatjuk azt a több szintű gondoskodást, amire szüksége van az egész szervezetünknek. 

Erős, egészséges hajszálak
A Biocom - Hair Nice sampon több szinten hat. Kiválóan tisztít, könnyen kiöblíthető és maximálisan kíméli a hajat. A haj és a fejbőr gyengéd ápolása alapvető. A Hajbalzsam a hajszálak felületét simítja le, biztosítva ezzel a könnyű fésülhetőséget és a jó hidratáltságot. Nem kevésbé fontos az akupunktúrás pontokon és reflexzónákon keresztül a szervezetünkre gyakorolt hatás. A fejbőr testápolója a Hajkence – intenzív fejbőrápoló krém – adja a legmélyebb hatást. A növényi eredetű komponenseknek, a természetes illóolajoknak számtalan jótékony  hatást köszönhetünk. Bőrradírozás: az elszarusodott hámsejteket eltávolítja.  Méregtelenítés: a fejbőr alatti szövetekben lerakódott  salakanyagokat valósággal kiszívja. Táplálás: az értékes hatóanyagokat a hajhagymákhoz juttatja.  Hat a bőrre: vérkeringést, nyirokkeringést serkenti, sejtanyagcserét javítja, a bőrt fiatalítja, táplálja. 

A készítmények természetes aromatikus összetevői hatnak az érzelmeinkre. Szomorúak vagyunk? Nem tudunk kiállni az igazunkért? Uralma alatt tart minket a harag, vagy olyan helyzetbe keveredhetünk, ahol esetleg kirobbanunk? Félünk valamitől? Összeesünk a fáradtságtól? Széthasad a fejünk a gondok miatt? Szorongunk, idegesek vagyunk? Kezdjük elveszíteni motivációinkat? A Hair Nice ápolás az illóolajok finom rezgéseinek köszönhetően a  jókedvre hangol, energikussá tesz, szorongást, feszültséget enyhíti, eloszlatja az agressziót, félelmet. Felvidít, feléleszti az életörömöt, ugyanakkor gondoskodik a szellemi összeszedettségről és javítja a koncentrációt. Testi szinten stimuláló, serkenti az emésztést, a vese és epeműködést, harmonizálja a csakrák működését. Az intenzív fejbőrápolás rituáléját alkalmazva – jótékony, relaxáló fürdővel vagy tisztító zuhanyozással kombinálva – felerősíthetjük az elme megtisztítását célzó hatásokat.

A rendszeresség ráhangol
Napjaink rohanó világában szokássá vált, hogy naponta zuhanyzunk és akár mindennap hajat mosunk. Ez összefügg a tisztálkodás relaxáló hatásával. A bőrgyógyászok véleménye szerint – amit a természetgyógyászok is osztanak – a heti egyszeri vagy legfeljebb kétszeri hajmosás bőven elegendő. A rendszeres hajmosás serkenti a bőr védő szubsztanciáinak termelődését. A rendszeresség ráadásul segít kialakítani azt a jó szokást, hogy lelkileg igyekszünk ráhangolódni testünk és elménk megtisztítására. Mindez alkalmat ad arra, hogy valamit várjunk, és már előre örüljünk az euforikus érzéseknek.
Élvezze gondtalanul a testi és szellemi megtisztulás rendszeres rituáléját az Intenzív Hajterápia receptjére ! Teremts harmóniát a testben, az elmében, a lélekben és a fejbőrön is.

A testi, energetikai, lelki és szellemi működésünk kiegyensúlyozottsága az elégedett élet biztos záloga.

 

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2024 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions