• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

Az előző két században az energia és a tömeg kutatásával voltak elfoglalva a kutatók, napjainkban viszont már az információ elsődleges szerepének kutatása áll a középpontban.  „A szellem az, amely megformálja a testet.” -  Johann Wolfgang von Goethe. A Biblia szerint: „Kezdetben vala az Ige.” Mit is jelent ez? Kezdetben volt az ötlet, vagyis az információ. Az információ, amely felépíti és irányítja az anyagot. Információk határozzák meg - megtermékenyítése után -, hogy az adott sejtnek máj vagy szívsejtté kell-e fejlődnie. Információk alapján rendezzük dolgainkat.

Ha asztalt szeretnénk építeni, először ötletre van szükség, azaz információra, hogy milyen legyen az asztalunk. Az információ hatással van az energiára is, mely a különféle rétegekből álló auránk szempontjából is lényeges. Többletenergiát nyerünk, ha az információ átalakításakor emelkedik a rezgésünk. A főnök dicséretére rezgésünk emelkedik, ezzel az energialökettel könnyebben elvégezzük a feladatainkat. Amikor bírálat ér minket, elhagy az erőnk, kedvetlenség és fáradtság lesz úrrá rajtunk. Láthatóan gyorsan reagálunk környezetünk információira is. Különbséget kell tennünk energia és információ között. Ezért nem energiagyógyászatról, hanem információs orvoslásról beszélünk.

A holisztikus gyógyászat körében egyre ismertebbek és kedveltebbek az információs orvoslásnak nevezhető módszerek: a Bach virágterápia, a homeopátia eredményei egyre több embert győznek meg. Az információs orvoslás körébe tartoznak a számokkal történő gyógyítás, a szellemgyógyászat, a kvantumgyógyítás és még sok egyéb. Mindegyikben közös, hogy fizikális szer használata nélkül működnek.

Minden sejtnek, szervnek, funkciónak, működési rendnek megvan a rá jellemző rezgése, információja. A szervezetben, a sejtjeinkben végbemenő folyamatokat minden esetben információs parancsok irányítják. A helyes információs parancsok egészséges működést biztosítanak minden szinten. A tünet, a betegség az információs mezőben létrejövő eltérés következtében alakul ki. A gyógyulás a megfelelő, helyes információk bejuttatásával érhető el.

Inkább az információra kell figyelni, mint a génekre. Olyan információs rendszereket kell létrehozni, amelyek szabályozni tudják, ami elromlott. Az egység megőrzését, a betegségek kezelését – hibásan - egy háborús modellre építjük, de a testnek ez nem tetszik. A betegség helyett az egészségre kell fókuszálni, a bánat helyett az örömre. A gyógyítás nem más, mint megtanulni, hogyan javítsuk ki az emberi testmezőt, hogy az eredeti – a fogantatás pillanatában még tökéletes - lenyomata szerint működjön. A testünket körülvevő információs mezőben és összes sejtünkben benne él testünk eredeti, egészséges felépítésének másolata.

HOLISZTIKUS HAJGYÓGYÁSZ SZEMÉVEL

A hajtermelést a tüszőkben, a faggyúmirigyek, a verejtékmirigyek működését, a bőrsejtek működését, a bejuttatott ás¬ványi anyagok és vitaminok megfelelő helyre juttatását információs parancsok irányítják. Az őszülés, a hajhullás, a kopaszodás, a foltos kopaszodás, a korpaképződés létrejöttekor ezek a finom, pontos információk sérülnek, torzulnak. A megfelelő sejtszintű információs vezérlés bejuttatása segít a panaszok kezelésében.
Hiába kezeljük a fejbőrt hajnövesztő szerekkel, melyek tartalmazzák a szükséges tápanyagokat a hajnak, ha nem ismeri fel a sejt, ha torzultak az információs parancsok.

Mit jelent, hogy nem ismeri fel? A kóros folyamatok információs vezérlése már eltérő, más mint az egészséges funkciókat működtető információs parancsok. Vissza kell tehát állítanunk a helyes működési információkat, be kell vinni olyan impulzusokat, amik segítenek a szabályozásban. Hiába veszi körül a vak embert a sok szépség, ha nem láthatja a szemével, hiába találkozunk életünk szerelmével, ha a napi gondjaink miatt nem ismerjük fel benne a lehetőséget. Így van ez a sejtekkel is. A génmódosított tejtermékeket is idegenként kezeli a szervezetünk, vagyis számára nem felismerhető az általa bevitt információ.

Példáink segítenek megérteni az apró pici folyamatokat, rávilágítanak arra, hogy az ember egészének, minden pici apró sejtünknek külön élete van, mely mégis az egység szerves részeként segíti annak teljes harmóniáját.
Ha megfelelő az információ, akkor a hibajavító immunrendszer elvégzi a feladatát és rendbe teszi a folyamatokat.
Amennyiben egy hajápoló készítmény – pl. a Hair Nice termékek – a hajtermeléshez alapvető fontosságú növényi hatóanyagokon kívül tartalmazza a megfelelő funkcionális információkat akkor egy magasabb szintű eredményességet kapunk. A készítmény finom információi „újratanítják”, egészséges működésre hangolják a hajhagymákat, a fejbőrt és a bőr alatti sejteket.  

A Biocom - Hair Nice őssejtes haj és fejbőrápoló krém és az őssejtes hajerősítő szérum úgy működik, mint egy információs javítóprogram. A hajas fejbőr Hair Nice termékekkel való kezelésével - a külső hatásokon túl - vissza lehet hatni a szervezet információs, energetikai folyamataira ugyanúgy, mint a lelki állapotra, a hangulatra, csökkentve ezzel a stressz általános és szervekre irányuló negatív hatásait is.

A Hair Nice termékek biofizikai eljárás – imprintelés - során szerzik meg a speciális tulajdonságokat. Az imprintelés eredményeképp a növényi hatóanyagok képesek olyan rezgést felvenni és hosszan megtartani, amely nagy segítség a hajas fejbőr egyensúlyának, optimális működésének visszaállításában illetve megtartásában.

Kis Éva
holisztikus hajgyógyász

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2022 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions