• aajhagyma.png
  • bcsomag.png
  • cujokkk.png
  • dhajharmonia.jpg
  • ecsavo.jpg
  • fmanus.png

A haj és a fejbőrpanaszok külső kezelésében az Intenzív Hajterápiás komplex csomag készítményei és alternatív megoldásai átfogóan segítenek. Ápolás, megelőzés és panaszmegoldás is egyben. A testi folyamatok energetikai harmonizálását a csomagban található egyszerű terápiás eszközzel segíthetjük. A háttérben lévő belső okok – hiányok, gócok, hormonális rendellenességek - feltárásában segítenek speciális vizsgálataink.  A terápia kialakításában is számíthat a Nice Hajgyógyászat szakembereinek 20 éves tapasztalatára.

Minden civilizációs betegség mögött „mérgek” állnak, melyek fokozatosan károsítják a sejteket. A kopaszodás, hajhullás, a hajmennyiség jelentős csökkenése, a hajszálak elvékonyodása is főként ennek a következménye. Az egyre erősebb környezeti ártalmaknak és az egyre értéktelenebb élelmiszerek fogyasztásának köszönhetően, már nőknél is gyakori a hajritkulás, és a férfiaknál is egyre fiatalabb korban kezdődik a kopaszodás. Mindezt nem nézhetjük tétlenül!

A húsokban a húgysav, az édességekben az ecetsav, a kávéban és feketeteában a sósav és csersav, a túlzott izomtevékenységből a tejsav, valamint a szorongás, a düh, az elektroszmog és a stressz, sőt a lelki problémák is mérgek termelődésével járnak. Már el is készült a savas méregturmix, mely a – heveny és krónikus – betegségek talaját előkészíti, ráadásul folyamatosan „fosztogatja” a fejbőr különösen mobil ásványi anyag- raktárát, ezáltal a hajszálak elvékonyodnak, elgyengülnek, végül kihullnak. A savas salakanyagok a fejbőr szöveteiben is lerakódnak, rontják a keringést, így a hajhagymák nem jutnak tápanyaghoz. A fejbőr puha, iszapos tapintású, ödémás, túlérzékeny vagy akár érzéketlen is lehet.

Ilyenkor hiába kezeljük tápláló hajnövesztőkkel, mert azok bőrön keresztüli felszívódása leáll, hiába szedünk hajnövesztő kapszulákat, tartalmuk nem jut el a hajhagymákhoz. A fejbőrön zsírosodást, erős korpaképződést, fejbőrizzadást tapasztalunk, sőt seborhea vagy pattanások is megjelenhetnek. Emellett a hajas fejbőr – a tenyérhez és talphoz hasonló mikroterületként – híven tükrözi a belső szervi problémákat. A hajtöredezés felszívódási zavarra, a vékony-, illetve a vastagbél problémájára utal. A korpásodás túlzott fehérfogyasztás, enzimhiány, vagy a vastagbél gombás terhelése miatt jön létre. A hajzsírosodást – a bakteriális fertőzésen túl – zsírtöbblet okozza, mely a máj és epe zavarára utal. Ne várjuk meg a panaszok kialakulását! A hajvesztést nem csak gyógyítani, hanem megelőzni is lehet! 

Ennek módja:

1. A fejbőr és a bőr alatti szövetek méregtelenítése, a fejbőr megfiatalítása az őssejtes hajregeneráló krémpakolással és szérummal. 

2. A hajképzés és a szervezet működésének helyreállítása, rendszeres méregtelenítés, tisztítás célzott táplálékkiegészítőkkel.

3. Az „információs méreganyagok” kivezetése, a testi lelki blokkok (negatív gondolatok, félelem, bánat, bűntudat, aggodalom) oldása, hogy a panaszok nehogy visszatérjenek.

Évente kétszer – ősszel és tavasszal – végzett haj- és fejbőr-fiatalító intenzív kezeléssel, a szervezet alapos méregtelenítésével megelőzhetjük a komolyabb panaszokat, visszafordíthatatlan elváltozásokat.

Tapasztalatok

Foltos hajhullásom lett egyik napról a másikra. A góckutató vizsgálatok semmit sem derítettek ki. Az orvos szteroid kezelést javasolt, de azt nem akartam. A természetes terápia közelebb áll hozzám. A foltok már 8 hét után láthatóan javultak. Lassan már nem is látható a helyük. Köszönöm.

Kapcsolat

Tanácsadás Kis Éva: +36 30 754 54 17

E-mail cím: kiseva@nicehajgyogyaszat.hu

Facebook zárt csoport: Natur Hair Therapy

 

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2022 Intenzívhajterápiás csomag - Megoldás hajhullásra, kopaszodásra
Készítette: ZONE IT Solutions